Ajudeu-nos a implementar les eines tecnològiques per a l'enoturisme: Data ENOTUR i Go-EnoTur

Des del Consorci per a la Millora de la Competitivitat del Turisme i l'Oci estem activant enguany les eines tecnològiques de gestió estratègica de l'enoturisme Data ENOTUR i Go-EnoTur, per al que necessitem la col·laboració dels cellers, allotjaments, museus i centres d'interpretació i amants de l'enoturisme de les comarques de Tarragona. En el marc del Pla INTURVI (Clúster d'Innovació del Turisme del Vi a les Comarques de Tarragona), subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, desenvolupem el projecte d'implantació d'aquests dos programaris online de recolzament a l'activitat de l'enoturisme. 

Data ENOTUR està orientat a la gestió interna de les empreses en relació al tractament eficient d'informació estratègica com són l'ocupació, les visites i la gestió de preus. Es tracta d'una eina dissenyada per a allotjaments turístics, cellers o establiments enològics, museus i centres d'interpretació. Disponible online, permet tenir un coneixement més acurat del propi negoci i comparar la situació de cada establiment amb la de la seva Denominació d'Origen i d'altres DO, afavorint la presa de decisions. (Demos de l'eina

Go-EnoTur té com a destinataris tant els cellers i els productes enoturístics com als visitants. Afavoreix que la informació dels serveis i recursos disponibles d'empreses turístiques i enològiques sigui disponible en un aplicatiu mòbil i a través d'internet. Es tracta d'un recomanador que introdueix elements d'intel·ligència artificial per afavorir la personalització en la resposta a la demanda d'informació per part dels visitants. Tanmateix és una eina que requereix la implicació dels agents del territori, públics i privats, per oferir informació en temps real, actualitzada i veraç. (Demos de l'eina)

Per col·laborar amb el projecte podeu contactar amb nosaltres a través de l'Oficina Tècnica INTURVI: eva.martinez@pct-turisme.cat o 977 394 871

És molt important per a nosaltres en aquesta primera fase d'implementació rebre les opinions, comentaris i suggeriments dels usuaris.