La Ruta del Paisatge dels Genis es promociona al litoral de Costa Daurada i Terres de l'Ebre

La Ruta del Paisatge dels Genis incrementa els seus punts de promoció al litoral de Costa Daurada i Terres de l'EbreAquesta temporada la Ruta del Paisatge dels Genis es promociona al litoral de Costa Daurada i Terres de l’Ebre, des de Cunit fins a Deltebre, a través de 270 punts entre oficines de turisme, hotels, càmpings, restaurants i l’aeroport, als que s’han distribuït 15.000 fulletons.

Els tríptics promocionals estan disponibles en sis idiomes, ja que la nova edició ha incorporat l’alemany i el rus, i ofereixen tota la informació necessària per gaudir de la Ruta dels Genis, basada en la vinculació de quatre artistes universals amb quatre municipis de les comarques de Tarragona que han estat cabdals en les seves obres. Es tracta d’Antoni Gaudí a Reus, Joan Miró a Mont-roig del Camp, Pau Casals al Vendrell i Pablo Picasso a Horta de Sant Joan.

D’altra banda, també s’han incrementat els punts de comercialització de la Targeta Genial, una multientrada que dóna accés als centres d’interpretació de la Ruta i als avantatges i promocions d’una cinquantena d’establiments col·laboradors d’aquest producte turístic. Així doncs, a més de als centres d’interpretació, la Targeta Genial es pot adquirir als allotjaments col·laboradors que formen part de la Ruta i a les cinc Oficines de Turisme de l’Agència Catalana de Turisme a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. També s’ofereix a la plataforma d’Hotelbeds de venda d’activitats i excursions de Costa Daurada, Hotelextras, introduïda a més de 350 allotjaments turístics des de Sitges fins a Sant Carles de la Ràpita.

Pel que fa als punts de venda online, la Targeta Genial es comercialitza a través de diferents campanyes als clubs privats de venda Ofertix i Petit-Cupó.