Celebrats diversos seminaris per a la capacitació i formació dels agents turístics de la Terra Alta

El primer semestre de l'any, el Consorci per a la Millora de la Competitivitat del Turisme i l'Oci a les comarques de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili i el Consell Comarcal de la Terra Alta han organitzat diversos seminaris de capacitació dels agents turístics de la Terra Alta i jornades de desenvolupament local en una actuació per a la implementació i potenciació de l'enoturisme a la comarca que ha estat subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte "Treball a les 7 comarques" i cofinançada pel Fons Social Europeu.

Es tracta de la jornada 'Incorporació d'elements de distinció en les propostes turístiques a partir d'elements endògens i de la capacitat d'innovació dels territoris', el mes de maig amb 30 assistents; la jornada 'Foment de la cooperació interterritorial', el mes de juny amb 35 assistents; i el seminari 'Com optimitzar el patrimoni enològic per al turisme', el mes de juliol amb uns 15 assistents.

Les jornades de formació s'han celebrat a la seu del Consell Comarcal de la Terra Alta i el seminari es va organitzar en 4 sessions que es van realitzar en diferents cellers de la comarca (Celler Cooperatiu de Batea, Celler Cooperatiu de Gandesa, Celler Edetària i Consell Regulador de la DO Terra Alta) per afavorir el millor coneixement dels seus productors.