L'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda instal·la la seva seu social al PCT de Turisme i Oci a Vila-seca

L'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, que aglutina més de 44.000 places hoteleres, ha traslladat la seva seu social a les instal·lacions del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci al campus de la Universitat Rovira i Virgili a Vila-seca.

L'Associació destaca la importància que les entitats i associacions que treballen en el sector turístic a les destinacions de Tarragona comparteixin un mateix espai per intercanviar coneixements i experiències i trobar eines, polítiques i accions que ajudin a incentivar i unificar criteris. Alhora, amb la seva presència al parc científic s'aprofitarà l'oportunitat de desenvolupar estudis que ajudin a millorar la competitivitat del sector turístic juntament amb l'Observatori de Turisme de Costa Daurada, el Consorci per a la Millora de la Competitivitat del Turisme i l'Oci a les comarques de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili.

Altres entitats instal·lades al PCT són l'Associació de Càmpings deTarragona, l'Associació Costa Daurada Destinació de Golf i Pitch&Putt, l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques, la Federació d'Empresaris d'Hostaleria de la província de Tarragona o l'Associació de Professionals del Turisme de l'Administració Local de Catalunya, que sumades amb els organismes d'R+D+I del PCT i a la Facultat de Turisme i Geografia configuren un Campus en el que conflueixen els agents de formació, recerca i coneixement i empresarials per afavorir la generació de sinergies. Aquest espai forma part del Campus d’Excel·lència Internacional Catalunya Sud (CEICS) en l’àmbit del turisme.