En marxa el fòrum virtual del sector turístic de Vandellòs i l'Hospitalet, Tivissa i Pratdip, projecte coordinat pel Consorci per a la Millora de la Competitivitat del Turisme i l'Oci

La mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs i l'Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT) ha posat en marxa el Fòrum Virtual d’Opinió del sector turístic i agroalimentari. Aquest espai interactiu neix amb l’objectiu de mantenir una relació permanent entre el sector privat de la indústria turística i agroalimentària i el sector públic del territori de la MIDIT.

Aquesta iniciativa innovadora ha de servir també per impulsar idees i propostes dins del sector que afavoreixin la competitivitat i la cooperació empresarial. Per aquest motiu, mitjançant el fòrum es proposaran temes de discussió que afavoreixin l'impuls de projectes de forma público-privada i el seu desenvolupament, que anterior i posteriorment s'hauran tractat a les taules del Fòrum d'Opinió de forma presencial que s’ha creat de forma paral•lela.

Aquesta acció compta amb el suport del Consorci per la Millora de la Competitivitat Turística de les Comarques de Tarragona (CMCTUR), ens gestor del Parc Científic de Turisme de la Universitat Rovira i Virgili. S'emmarca dins del projecte “Competitivitat i diversificació econòmica al territori de la MIDIT”, finançat pel programa d’ajuts a projectes innovadors i experimentals (2012-2013) i subvencionat en un 75% pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE).

Les empreses del sector turístic, comercial i agroalimentari del territori de la MIDIT que estiguin interessades a participar en aquest fòrum poden adreçar-se a la pàgina web de la mancomunitat (www.midit2020.com) i donar-se d’alta a l’espai virtual. Fins al moment ja ho ha fet una quinzena d’empreses.