L'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada organitza una segona edició del curs d'Atenció al Client Rus a Calafell

Després de l’èxit obtingut en la primera convocatòria del curs d’Atenció al Client Rus a Calafell i donades les peticions de la repetició d’aquesta formació, l'Associació d'Apartaments Turístics Costa Daurada ha organitzat, juntament amb Mar Integral Solutions, una segona sessió per als mesos de febrer i març (20, 22 i 27 de febrer i 1, 6, 8, 13, 15 de març) a la tarda, de 16 a 19.30 hores. 

Es tracta d'un curs de 30 hores que té com a objectiu oferir al professional del sector la capacitat d’atendre a clients russos, per al que es tractaran els aspectes següents:

1. Introducció (pronunciació i rus com idioma).

2. Presentació i diàleg bàsic.

3. Nombres i diàlegs de servei d’apartament, hotel, restaurant, cafeteria ...

4. Explicació de localitat geogràfica i com arribar al lloc necessari.

5. Horaris.

6. Transport públic i llocs d’interès turístic.

7. Els diàlegs sobre menjar i serveis gastronòmics.

8. Altres temes d’interès per als alumnes.
 

El preu de la inscripció és de 150 euros més IVA i es tracta d'una formació bonificada a través de la Fundació Tripartita. 

El lloc de celebració són les dependències de la Platja de Calafell de l'oficina de turisme (C/ Sant Pere, 29-31).

Per a més informació i inscripcions: info@atcostadaurada.org o tel: 977 23 73 16.

Jornada d'immersió en la cultura russa

D'altra banda, i per completar els coneixements sobre les característiques dels turistes d'aquest mercat emissor, a petició del Patronat de Turisme de Calafell i en col·laboració amb Mar Integral Solutions, l'Associació organitza també una nova jornada d’immersió en la cultura russa que tindrà lloc el dimarts 26 de febrer de 9 a 14 hores, a les mateixes dependències on se celebra el curs de formació. 

La jornada anirà enfocada a entendre els costums, gustos i el protocol del client rus, i així, un cop finalitzada, conèixer amb més detall com li agrada ser tractat i què espera de la seva estada a la nostra destinació. El coffee es farà amb productes russos.

El preu de la inscripció és de 50 euros més IVA i també es tracta d'una formació bonificada per la Fundació Tripartita.