L'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada signa un conveni de col·laboració amb un servei d'intèrprets per telèfon

L'Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada ha signat un conveni de col·laboració amb l'empresa BIGGLOBE, que ofereix un nou servei d'intèrprets a través del telèfon, per atendre en el seu propi idioma als clients estrangers, el que pot ajudar a atreure'ls i fidelitzar-los, al fer la seva experiència més agradable i còmoda. Gràciesa l'acord establert, Big Globe ofereix tarifes amb descomptes especials per als associats d’AT Costa Daurada.

Es tracta d'un servei 24 hores, pensat per donar una solució immediata, senzilla i econòmica a situacions que es poden presentar eventualment en el desenvolupament de l'activitat dels seus associats. Amb una simple trucada podran disposar al moment, a través del telèfon, d'un intèrpret per a llengües com xinès, rus, àrab, polonès, romanès, anglès, francès, alemany, portuguès i italià.

Contractar el servei no suposa cap cost ni obligació, sinó que només s'abonen els minuts consumits cada mes, si és que n'hi ha. L'associació indica que el servei pot resultar útil per a converses cara a cara o per realitzar o atendre trucades telefòniques, mitjançant l'establiment d'una conferència a tres.