L'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada preveu un curs de gestió mediambiental i dos cursos d'idiomes en la seva programació de formació de gener

L'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada ha organitzat ja la seva programació de formació per al mes de gener de l'any vinent, juntament amb Mar Integral Solutions, que inclou tres accions formatives. 

En primer lloc es preveu impartir la jornada 'Gestió mediambiental i optimització de recursos energètics en establiments turístics', el dia 16 de gener al matí, a càrrec de la ponent Christine Le Beuvant Asorin, consultor en Medi Ambient, Qualitat i Seguretat. Es tractaran temes com les bones pràctiques en la gestió dels residus generats, la contaminació lumínica, la gestió d'aigües i el Pre-waste Project.

D'altra banda s'han programat dos cursos d'idiomes de nivell inicial i mitjà, de 30 hores de duració. Un curs d'atenció al client rus, del que aquest 2012 ja s'han celebrat dues edicions, i un curs d'atenció al client francès. Totes les formacions són bonificables i d'aforament limitat. 

Tant la jornada com els cursos es preveu que se celebrin a la sala de formació del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci. 

Per a més informació i inscripcions cal posar-se en contacte amb l'Associació al correu at@tinet.cat o al telèfon 977 237 316.