L'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada organitza un Curs d'atenció al client rus

L'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada i Mar Integral Solutions ha organitzat un projecte formatiu dirigit a les necessitats reals del sector turístic des d'una visió pràctica i útil per atendre un mercat creixent a la destinació com és el rus. Així ha organitzat un Curs d'atenció al client rus de 30 hores del que s'imparteixen dues edicions. La primera va començar a l'octubre i la segona començarà el dia 7 de novembre. 

L'objectiu del curs és oferir al professional la capacitat d'atendre a clients russos, adquirint els coneixements necessaris d'aquest idioma per desenvolupar-se en situacions quotidianes. El temari inclou les expressions i vocabulari d'ús freqüent i més utilitzat, aprendre a expressar-se amb correcció en situacions comunes de la vida personal i professional, llegir i redactar correctament textos simples i conèixer com cercar paraules i formes gramaticals desconegudes en diccionaris específics. 

Es tracta d'una formació eminentment pràctica que s'imparteix a la sala de formació de l'Espai Jaume Ferrer del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci. 

El preu del curs és de 150 euros per als no associats i de 125 euros per als integrants de l'Associació d'Apartaments Turístics Costa Daurada. És una formació bonificada per la Fundación Tripartita. 

Per a més informació o inscripcions: info@atcostadaurada.org o tel. 977 23 73 16