Organitzada una jornada d'immersió en l'atenció al client rus per a professionals del sector turístic

L'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada està organitzant amb Mar Integral Solutions una jornada d'immersió en l'atenció al client rus, per poder entendre els seus costums, gustos i el seu protocol, amb l'objectiu que una vegada s'hagi assistit a la jornada es conegui més detalladament com li agrada ser tractat i què espera de la seva estada a la Costa Daurada, uns coneixements que facilitaran el treball als professionals alhora que afavoriran que el client estigui totalment satisfet.

Aquesta jornada, dirigida a professionals del sector turístic, serà impartida per una professional tant amb coneixements com en pràctica, ja que a banda de parlar rus atén personalment a aquest mercat emissor. Es tracta d'un curs intensiu de 6 hores i està previst que se celebri un dia del mes de novembre, en horari de 9 a 15 h.

El cost és de 50 euros, i de 40 euros per als membres de l'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada; una formació que pot ser bonificada a través de la Fundació Tripartita. 

Per a més informació: at@tinet.cat