Hotelsconsulting organitza dos cursos sobre comercialització online i revenue management a l'octubre

La consultora Hotelsconsulting ha organitzat dos cursos de formació sobre comercialització online i revenue management que se celebraran els dies 9 i 10 d'octubre al matí a la sala de formació del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci a Vila-seca i que estan dirigits a tot tipus d'allotjaments, hotels, apartaments i càmpings, que volen millorar en la comercialització a internet del seu establiment. 

'Com comercialitzar el vostre allotjament online' tindrà lloc el 9 d'octubre al matí i serà impartit per Cinta Massó, directora i fundadora d'Hotelsconsulting. Es tracta de la segona edició d'aquest curs, ja que també se celebrà el 10 de maig en el marc de les II Jornades de Comercialització Online Costa Daurada. Amb una durada de 5 hores, el seu objectiu principal és aprendre a maximitzar la comercialització online d'un allotjament, estalviant temps i concretant accions més eficients.

El dia 10 se celebrarà el curs 'Iniciació en el Revenue Management: Com incrementar la facturació del vostre allotjament?', impartit per Ildefonso Moyano, director d'Hotel 4 Barcelona i professor de Revenue Management del Departament de Política d'Empresa de l'EADA Business School. Té com a objectiu donar a conèixer les bases del yield i revenue management per poder dissenyar una estratègia de vendes que permeti maximitzar els ingressos i millorar els rendiments dels actius de l'establiment. 

Ambdós cursos estan dirigit a gerents, responsables de comercialització, distribució o gestió de preus d'hotels, apartaments o càmpings. El preu per assistir a un dels cursos és de 65 euros i de 110 euros si s'assisteix a tots dos. Les inscripcions poden realitzar-se enviant un correu electrònic a cinta@hotelsconsulting.es