L'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda posa en marxa el portal costadoradahoteles.com

L’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda ha posat en funcionament el portal web www.costadoradahoteles.com, amb l’objectiu de promoure la destinació turística Costa Daurada. La pàgina ofereix una informació àmplia i detallada de les platges de la zona, així com de la gastronomia mediterrània, les activitats nàutiques i esportives que s’hi poden practicar, les iniciatives culturals, d’oci, rutes turístiques i activitats relacionades amb l’enoturisme, etc. Així mateix, ofereix informació de primera mà sobre els establiments hotelers d'aquests municipis.

Atès que el 40% de les reserves dels establiments hotelers s’efectua online, aquest nou web pretén esdevenir, doncs, una eina fonamental que permeti millorar-ne el volum als establiments que les gestionen directament per Internet, ja que dóna la possibilitat de donar informació sobre l’oferta hotelera, tant a nivell qualitatiu com quantitatiu. És a dir, informar dels serveis dels hotels, característiques, qualificació, preus, ofertes, etc.

Cal afegir que, que a través del nou portal es pot enllaçar amb altres portals d'entitats públiques i privades vinculades al sector de l’allotjament i la restauració. A més, posa a l'abast els perfils de l’Associació Hotelera a les principals xarxes socials: Facebook –Vive la Costa Dorada-; Twitter: @H_CostaDorada; i Youtube - ViveLaCostaDorada; així com al blog www.costadoradahoteles.com/blog, que s’actualitza diàriament amb notícies d’interès de la Costa Daurada.

Una altra de les característiques del nou servei, que està disponible en català, castellà, francès, anglès i rus, és que a través de la pàgina web es promouran diferents esdeveniments o activitats exclusives i s'afegirà, així mateix, un servei de recepció de newsletter que permetrà enviar comunicats massius d’ofertes, promocions, actes o notícies.

L'Associació destaca que les empreses que han fet possible aquest projecte sigui una realitat són BLS (Booking Line Services) en la coordinació i realització del projecte del portal de reserves i WIT BOOKING que ha creat l'aplicació per realitzar les reserves dels hotels dels tres municipis que formen part de l'associació. Des de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda s'indica que "tot plegat, esperem que ajudi a promoure i donar a conèixer la nostra destinació turística, amb el suport dels gairebé 90 associats que conformen l’Associació Hotelera i també dels patronats turístics de la Diputació de Tarragona, Salou, Cambrils i la Pineda".