L'Observatori de Turisme de Costa Daurada publica l'informe sobre l'activitat turística a Costa Daurada i Terres de l'Ebre la temporada 2011

L'Observatori de la Fundació d'Estudis Turístics Costa Daurada, amb seu al PCT de Turisme i Oci a Vila-seca, ha publicat l'informe anual corresponent a la temporada 2011 'L'activitat turística a Costa Daurada i Terres de l'Ebre'.

Per onzè any consecutiu, l’Observatori ha dut a terme el seguiment de l’evolució de l’ocupació dels diferents tipus d’establiment d’arreu de la demarcació de Tarragona, així com l’estudi de les característiques de la demanda dels turistes que l'han visitat al llarg de la temporada 2011.

La temporada 2011 el nivell global d’ocupació anual als establiments públics col·lectius (hotels, càmpings, apartaments regulats i establiments de turisme rural) de la demarcació ha estat d’un 33%. En la mitjana global de nits d’estada, el 2011 s’ha registrat un valor de 3,6 nits, el mateix registrat l’any 2010.

L’elaboració d'aquest informe anual ha estat possible gràcies al suport de les diferents institucions i associacions empresarials que formen part de la Fundació d’Estudis Turístics Costa Daurada, així com dels patronats municipals de turisme de Salou, Cambrils, la Pineda Platja i Tarragona, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili.