El director general del PCT participa en la primera jornada del cicle 'R+D+I per afrontar reptes socioeconòmics'

El proper 27 de setembre, al World Trade Center de Barcelona, se celebra la primera de les jornades del cicle “R+D+I per afrontar reptes socioeconòmics: oportunitats per a Catalunya”, que té com a objectiu presentar i impulsar l’orientació estratègica en recerca i innovació sorgida del Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació (PNRI) i concretada en el Pla de Recerca i Innovació (PRI) de Catalunya 2010-2013.

El director general del PCT de Turisme i Oci, Salvador Anton Clavé, participarà en la taula rodona 'Experiències i casos d’èxit en productes i serveis per a la cultura, el lleure i l’oci', que se celebrarà a les 10 hores, juntament amb la sòcia consultora i directora de m+f=! Martinez Franch Consultores, Rosa Franch, el responsable del Departament R+D+I de Fluidra, Miquel Vàzquez, i el responsable de l’equip d’R+D del grup MEDIAPRO, Joan Bennassar.

La jornada, que té per títol “R+D+I en productes i serveis per a la cultura, el turisme, el comerç, l’esport i el lleure”, comptarà també amb dos tallers de prospectiva sobre generació de productes culturals, d’oci i difusió cultural, i sobre l’anàlisi del consumidor.

L’obertura i presentació serà a càrrec del conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserres, la secretària General de l’Esport, Anna Pruna, i el director de Talència, Albert Castellanos. Finalment, el director de l’Oficina de Coordinació en Recerca i Innovació, Jordi Cartanyà, clourà la jornada.

Aquesta jornada està organitzada per Talència, la institució de foment de la recerca a Catalunya.