Les II Jornades de Comercialització online Costa Daurada se celebren el 8 de maig a Vila-seca

El dia 8 de maig se celebren a Vila-seca les II Jornades de Comercialització Online – Costa Daurada, organitzades per Hotelsconsulting amb el recolzament del PCT (Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci a Vila-seca), de la FEHT (Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona) i de l’ITH (Instituto Tecnológico Hotelero).

El format de les Jornades s’estructurarà en col·loquis temàtics que comptaran amb la participació de ponents de les principals empreses de comercialització i gestió online del sector, i amb empresaris del sector turístic de la Costa Daurada. Aquests col·loquis tractaran diferents temes relacionats amb la gestió, la reputació, la presència, la fidelització de clients i la difusió online d’un establiment turístic (hotel, càmping, apartament, restaurant,...) i oferiran les claus per adaptar-se amb èxit a les noves necessitats del sector i al nou consumidor que aprofita les TIC.

Lloc de celebració: Aula Magna de la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili (Campus Educatiu de Vila-seca: C/ Joanot Martorell, 15)

Per finalitzar les Jornades tindrà lloc a les instal·lacions del PCT de Turisme i Oci un Workshop on cada empresa assistent com a ponent disposarà d’una taula de representació per atendre aquells empresaris i professionals interessats en ampliar informació sobre les seves eines o serveis.

Lloc de celebració: PCT de Turisme i Oci (C/ Joanot Martorell, 15 de Vila-seca)

Aquestes Jornades tenen com a objectiu ser d'utilitat per a tots els empresaris de la zona que coneixeran eines i estratègies per millorar les vendes i la presència online, alhora que podran establir contacte amb noves empreses del sector online i valorar els seus serveis. L’organització espera repetir l’èxit de les I Jornades de Comercialització Online organitzades a Barcelona.

Ja estan obertes les inscripcions que són gratuïtes i es poden realitzar online

Curs de formació en comercialització i distribució online per a hotels

Posteriorment, el dia 10 de maig també s’impartirà un curs de Comercialització i Distribució Online destinat als hotelers de la Costa Daurada que vulguin conèixer com optimitzar les vendes online del seu allotjament.

Serà impartit per la Cinta Massó de Hotelsconsulting i tindrà lloc de 9 a 14h. Aquesta iniciativa formativa té un cost de 40 euros i cal inscripció prèvia a cinta@hotelsconsulting.es

 

PROGRAMA PROVISIONAL

9.00h Presentació de les Jornades, per part del PCT de Turisme i Oci i la FEHT.

Introducció de les Jornades: Cinta Massó, directora d'Hotelsconsulting i co-organizadora de les Jornades.

Col·loquis (Moderadora de les Taules Rodones: Cinta Massó):

9.00-10.20h COMERCIALITZACIÓ ONLINE - DISTRIBUCIÓ ONLINE

Ponents:

Humbert Torroella, director d'Hotelerum, creació web i integració de motor de reserves: “La importància de les vendes directes des del web propi de l'hotel; ¿com millorar la visibilitat online i estalviar comissions?”

Cinta Massó, directora d'Hotelsconsulting, comercialització i distribució hotelera online: “Elements principals a tenir en compte per a una bona gestió de la comercialització i distribució online”

Mireia Pla, delegada comercial de Sulcus, sistemes Informàtics per a l'Hostaleria i la Restauració. "Utilitats d'un software de gestió"

Alberto, responsable Comercial a Only-Apartments, és una de les empreses líders al sector de reserves online per a apartaments de curta i mitjana estada, amb més de 10.000 apartaments a 400 destinacions internacionals. “La importància de les vendes online al sector dels Apartaments turístics i l'imminent creixement de les vendes online per a aquest tipus de producte en webs especialitzats d'apartaments”

Intervenen (Professionals i Empresaris de Costa Daurada)

10.30-11.30h PRESÈNCIA i REPUTACIÓ ONLINE

Ponents:

Cristina López, Sales Manager de Reviewpro, “Reputació Online i Social Media per a Hotels. "¿Com gestionar la reputació online d'un allotjament turístic i millorar les reviews?”

Raúl Franquet de Gecofor, empresa d'outsourcing de social media, reputació online (twitter, facebook, foursquare…) i màrqueting "¿Com millorar la visibilitat online de l'establiment turístic (hotel, apartament, camping, restaurant) en el social media? ¿Com gestionar una bona imatge de marca en social media?"

Mireia Rey de SitMobile, "Lús del mòbil per donar a conèixer la marca de l'empresa i promocionar-nos"

Intervenen (Professionals i Empresaris de Costa Daurada)

11.30h-11.50h Coffee Break

12.00h-12.45h GESTIÓ INTERNA i FIDELITZACIÓ DE CLIENTS

Ponents:

Patrícia Fernandez, Chief Marketing Officer de Zyncro, xarxa social corporativa per a l'intercanvi d'informació, dissenyada per Didac Lee. “¿Com millorar l'organització i comunicació interna d'una empresa?”

José Ignacio Moneo d'Hoteloptimizer, eina de revenue management. "¿Com apliquem el millor preu? ¿Com analitzem els preus del mercat?"

Fabián Gonzalez de ITH, Instituto Tecnológico Hotelero. Comentarà les “Necessitats d'adaptar-se a l'oferta i la demanda actual”

Intervenen (Professionals i Empresaris de Costa Daurada)

13-14.30h Workshop (al PCT de Turisme i Oci)

Empreses amb taula:

HOTELERUM
SULCUSSOLUTIONS
HOTELSCONSULTING
REVIEWPRO
HOTELOPTIMIZER
ZYNCRO
ONLY-APARTMENTS
GECOFOR
SITMOBILE

DIA 10 DE MAIG: Curs de Comercialització Online
 

Després de les Jornades s'organitzarà una formació destinada a tots els hotelers de Costa Daurada que vulguin conèixer millor com optimitzar les vendes online del seu allotjament, coneixent de primera mà:

- noves tendències de demanda
- canals online adequats per vendre segons tipus d'allotjament
- els principals factors per vendre millor online, exemples i casos pràctics
- tendències de social media i principals canals de reputació online