II Jornades de Comercialització online - Costa Daurada

 08/05/2012 - De les 9 a les 14.30h

Aula Magna de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV i PCT de Turisme i Oci (C/ Joanot Martorell, 15 de Vila-seca)

El 8 de maig se celebraran les II Jornades de Comercialització Online – Costa Daurada, organitzades per Hotelsconsulting amb el recolzament en l’organització del PCT (Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci a Vila-seca), de la FEHT (Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona) i de l’ITH (Instituto Tecnológico Hotelero).

El format de les Jornades s’estructurarà en tres col·loquis temàtics que comptaran amb la participació de ponents de les principals empreses de comercialització i gestió online del sector, i amb empresaris del sector turístic de la Costa Daurada. Aquests col·loquis tractaran diferents temes relacionats amb la gestió, la reputació, la presència, la fidelització de clients i la difusió online d’un establiment turístic (hotel, càmping, apartament, restaurant,...) i oferiran les claus per adaptar-se amb èxit a les noves necessitats del sector i al nou consumidor que aprofita les TIC.

Lloc de celebració: Aula Magna de la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili 

Per finalitzar les Jornades tindrà lloc un Workshop on cada empresa assistent com a ponent disposarà d’una taula de representació per atendre tots aquells empresaris i professionals interessats en conèixer millor les seves eines o serveis.

Lloc de celebració: PCT de Turisme i Oci 

Les Jornades tenen com a objectiu ser de gran utilitat per a tots els empresaris de la zona que coneixeran eines i estratègies per millorar les vendes i la presència online, alhora que podran establir contacte amb noves empreses del sector online i valorar els seus serveis. Esperem també repetir l’èxit de les I Jornades de Comercialització Online organitzades a Barcelona.

Es pot confirmar l'assistència a l'esdeveniment en aquest enllaç: http://eventuo.com/event/8K20c0Pxlz0/new-attendee

Curs de formació

Posteriorment, el 10 de maig també s’impartirà un curs de Comercialització i Distribució Online destinat a tots els hotelers de la Consta Daurada que vulguin conèixer com optimitzar les vendes online del seu allotjament.

La formació s'impartirà de les 9 a les 14 hores i té un cost de 40 euros. Cal confirmar amb antelació l'assistència a cinta @ hotelsconsulting.es