El Vendrell convida els empresaris a formar part de la Ruta del Paisatge dels Genis

Reunió amb empresaris del Vendrell per formar part de la Ruta del Paisatge dels Genis amb promocions i producteAquesta setmana, la regidora de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Vendrell, Àngels Turdiu, i la responsable de l'Oficina Tècnica del Paisatge dels Genis, Eva Martínez, s'han reunit amb una representació del teixit empresarial per tal de demanar la seva implicació en la promoció de l'oferta turística del Vendrell incorporant-se com a establiments col·laboradors de la Ruta del Paisatge dels Genis.

El Paisatge dels Genis és un producte de turisme cultural, impulsat pels municipis d'Horta de Sant Joan, el Vendrell, Mont-roig del Camp i Reus, junt amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili, que es basa en la vinculació de quatre artistes universals amb el paisatge d'aquests quatre municipis: Pablo Picasso, Pau Casals, Joan Miró i Antoni Gaudí. A través de la Targeta Genial, els establiments adherits a la Ruta del Paisatge dels Genis poden oferir descomptes o promocions. Els establiments col·laboradors poden ser restaurants, cellers, empreses d'activitats, museus, serveis de guiatge i activitats d'oci o allotjaments. La targeta, que també dóna accés als centres d'interpretació d'aquests municipis, té un cost de 9 euros.

En aquest sentit, Àngels Turdiu ha demanat a hotelers, restauradors, cellers, tallers de ceràmica i comerciants del municipi i de la comarca, que "cal aprofitar la plataforma del Paisatge dels Genis, i la seva Targeta Genial, perquè les persones que vinguin a visitar-nos un cap de setmana per tal de conèixer el món de Pau Casals, també coneguin la resta de l'oferta turística del Vendrell i les seves platges, gastronomia, artesania, activitats d'oci i lleure, i el seu teixit comercial, entre d'altres".

L'Oficina Tècnica del Paisatge dels Genis té la seva seu al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci al Campus educatiu de Vila-seca. 

Seguiu les novetats de la Ruta del Paisatge dels Genis al Facebook