AT organitza una jornada de formació per millorar la venda i distribució a Internet

El curs de Revenue Management de l'Associació d'Apartaments Turístics Costa Daurada se celebrà al PCT de Turisme i OciDavant la nova campanya turística de l'any 2012, l'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada ha organitzat una jornada de formació per tal que els empresaris de la zona millorin les seves "maneres" de vendre/distribuir a Internet l'oferta d’Apartaments Turístics. Així, l'associació aposta per una millora dels processos i estratègies de venda i distribució, per a què el nivell de reserves d'aquest any sigui superior al de l'any anterior.

Aquesta temporada, l'associació destaca que davant la dificultat d'arribar a bons resultats, els establiments poden augmentar la presència dels apartaments en webs internacionals de venda així com, d'altra banda, optimitzar els nivells de preus de venda; ja sigui creant ofertes atractives en temporada baixa o intentant elevar els marges en temporada alta.

 La jornada, que es va celebrar el 17 de febrer al PCT de Turisme i Oci a Vila-seca, ha estat impartida per un especialista en distribució turística i gestió de Revenue, que és la tècnica de fixació de preus en l'àmbit turístic.