Col·laboració per promoure la Costa Daurada com a destinació turística de golf

Amb l’objectiu de promoure la Costa Daurada mitjançant la incorporació de nous productes turístics a la demarcació, la Diputació de Tarragona, a través del Patronat de Turisme, ha establert un acord de col·laboració amb l’Associació de Professionals del Golf a Europa (PGA). La PGA Europa és una agrupació de 37 PGAs (30 a Europa i 7 més a la resta de continents), que agrupa 21.000 professionals de golf, i que té com a principal finalitat representar, promoure i afavorir el desenvolupament professional d’aquest esport.

Aquesta col·laboració, on també hi prenen part el “Lumine-Mediterránea Beach & Golf Club”, i el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca/la Pineda Platja, servirà per impulsar a través de l’organització de diverses activitats, un producte, el golf, que atenuarà l’efecte de l’estacionalitat a la destinació.
 

En aquest sentit, la Costa Daurada acollirà del 21 al 23 de febrer la competició internacional “PGAs of Europe Fourball Championship”. Aquest esdeveniment, considerat com un dels més importants del món del golf, compta amb el suport de la Diputació de Tarragona i es durà a terme al “Lumine Beach & Golf Club”. Està previst que participin a la competició més de 100 jugadors professionals procedents de 16 països. L’any passat, aquesta competició anual va tenir lloc a Isparta (Turquia). 

Així s’ha posat de manifest aquest matí, durant la presentació de l’acord a la Diputació de Tarragona, que ha anat a càrrec del president de la Diputació, Josep Poblet; del president de “Mediterránea Beach & Golf Community”, Lluís Rullán; del diretor PGA Europa, Ian Randell, i del regidor de Turisme de l’Ajuntament de Vila-seca, Xavier Graset.