L'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada celebra un seminari d'introducció al Revenue Management al PCT

L’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada organitza un seminari d’introducció al Revenue Management per a Apartaments i Hotels, “GUANYA MÉS VENENT EL MATEIX”, que tindrà lloc aquest divendres de 9 a 14 hores, al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Vila-Seca.

Aquest curs té com objectiu formar de manera pràctica a l'assistent en els conceptes de la nova Distribució Turística, Tècniques de Revenue Management i trucs pràctics per optimitzar els ingressos i la distribució turística online; i és aplicable tant a Apartaments, Aparthotels com a Hotels. El seminari comença amb coneixements de nivell bàsic fins a arribar a un nivell mig/avançat, molt adequat per a empleats d'empreses independents que no formen part de grans cadenes turístiques internacionals.

El públic al que va dirigit principalment és Encarregats i Caps de Reserves, Directors Comercials, Responsables de Distribució Electrònica i aquelles persones que tenen un lloc de treball relacionat amb la definició o marcatge dels preus de venda, distribució de tarifes o responsables dels augments dels ingressos.

Impartirà el curs el soci col·laborador de l'Associació, Tomeu Pons, de Flamingo Hotelier. Actualment és professor col·laborador a Turisme Sant Ignasi TSI - Fundación Esade; responsable de formació de l’Àrea de Turisme de Cibernarium – Barcelona Activa, format en Hoteleria, Màrqueting, Ecommerce i Sistemes a l'Escola Hoteleria UIB, Esade, La Salle URL i la UPC. És COO de Flamingo Hotelier i ha estat Consultor, Director de Marketing i CEO a empreses com: The Perfect Hotels, Sercotel, Hotusa o SAP, entre d'altres.