Noves trobades de la Ruta del Paisatge dels Genis amb empresaris del territori

Presentació de la Ruta del Paisatge dels Genis a empresaris de Miami interessats en ser establiments col·laboradors d'aquesta ruta. El Paisatge dels Genis ha celebrat noves trobades amb empresaris turístics dels municipis que formen part de la Ruta del Paisatge dels Genis i que estan interessats en convertir-se en col·laboradors d'aquesta ruta. El dilluns 6 de febrer se celebrà la primera trobada a Miami, el dimarts dia 7 a Horta de Sant Joan i el dijous 9 en tingué lloc una celebrada a Mont-roig del Camp. A més, estan previstes noves trobades amb empresaris a Reus i al Vendrell a finals de febrer.

El Paisatge dels Genis és una iniciativa per a la creació i desenvolupament d'una oferta turística basada en la vinculació de quatre artistes universals amb quatre municipis de les comarques de Tarragona on van passar llargues temporades de la seva vida. Es tracta d'Antoni Gaudí a Reus, Joan Miró a Mont-roig del Camp, Pau Casals al Vendrell i Pablo Picasso a Horta de Sant Joan.

La iniciativa El Paisatge dels Genis proposa una ruta que aporta les claus per a la interpretació de les obres d'aquests personatges en les seves disciplines artístiques -la pintura, l'arquitectura o la música- i dels valors que transmeten i comparteixen aquestes mateixes obres: la Pau, la Universalitat d'allò local, la Transcendència, el Treball i la Innovació.

A més, El Paisatge dels Genis és un concepte paraigües sobre el que pivota aquesta oferta de turisme cultural la qual permet integrar altres elements del territori –com la natura, el mar, el camp, els oficis, els fruits de la terra, les tradicions, el caràcter dels pobles,...- que configuren el contingut de l'experiència turística convertint-la en un descobriment individual

Podeu fer-vos fans del Paisatge dels Genis a Facebook i seguir les seves novetats: www.facebook.com/ElPaisatgedelsGenis