'ZoomMercats Terres de l'Ebre' núm 6 - el mercat espanyol a la destinació

Descarregui el número 6 del butlletí 'ZoomMercats Terres de l'Ebre' que analitza les característiques del mercat espanyol a la destinació

El número 6 de la newsletter 'ZoomMercats Terres de l'Ebre', editada pel programa Mercats del Consorci per a la Millora de la Competitivitat del Turisme i l'Oci a les comarques de Tarragona, cofinançat pel FEDER Eix 1 a la demarcació de Tarragona, analitza com són els turistes espanyols (no s'inclou el mercat català) que visiten les Terres de l'Ebre. Aquest és un dels mercats destacats a la destinació i l'anàlisi s'ha dut a terme amb dades referents al període d'estiu de 2006 a 2011 recollides per l'Observatori de Turisme de Costa Daurada.  

El turistes espanyols veuen Terres de l'Ebre com un lloc de natura i de platja on descansar, relaxar-se i gaudir de la bellesa del paisatge. Es tracta sobretot d’un mercat de proximitat amb les comunitats limítrofes encara que també requereix especial menció la comunitat de Madrid que, no sent de proximitat, atreu a un percentatge apreciable. Un nombre de turistes important d’aquest mercat ve per primer cop a la destinació.

Terres de l'Ebre és, per tant, un lloc per descobrir que serà recomanat pels que ja han vingut perquè els resulta satisfactori, sobretot degut als seus valors naturals i a l’amabilitat de la seva gent.