L'Observatori de Turisme de Costa Daurada posa en marxa un sistema d'informació online

L’aplicació tecnològica Plataforma, desenvolupada pel Consorci per a la Millora de la Competitivitat del Turisme i l’Oci en el marc del Pla per a la Millora de la Competitivitat del Turisme i l’Oci a les comarques de Tarragona (MCTUR) amb el cofinançament del FEDER Eix 1 i de la Diputació de Tarragona, està disponible en fase pilot.

Es tracta d’un sistema online que facilita a l’Observatori de la Fundació d’Estudis Turístics Costa Daurada realitzar les enquestes periòdiques als allotjaments a través d’internet de forma més fàcil. A més, l’aplicació permet als empresaris tenir directament resultats de la conjuntura turística de Costa Daurada i Terres de l’Ebre, i de les zones i municipis d’aquestes destinacions.

En els propers mesos l’eina s’anirà implementant per automatitzar les enquestes periòdiques i es preveu que entre la Setmana Santa i l’estiu l’aplicació estigui completament operativa.

Per tal de poder posar en marxa aquest procés, la Plataforma s’ha presentat en una reunió de treball a l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la província de Tarragona, l’Associació d’Apartaments Turístics de Costa Daurada, l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda i l’Associació de Càmpings de Costa Daurada i Terres de l’Ebre.