La Terra Alta organitza el seminari 'Innovació empresarial per a la gestió, promoció i comercialització del segle XXI' per al sector empresarial

Derruta (Desenvolupament Rural a la Terra Alta) organitza el seminari especialitzat de suport al turisme 'Innovació empresarial per a la gestió, promoció i comercialització del segle XXI' amb l’objectiu de facilitar recursos per a la millora de la competitivitat de la indústria turística al territori. El seminari està obert als professionals del sector empresarial interessats en el desenvolupament de l’activitat turística a través de la participació i del debat i permetrà aprendre eines pràctiques sobre l’elaboració de productes turístics, la definició d’estratègies de promoció i de comercialització.

Jaime Pons, Jimmy Pons, serà l'encarregat d'impartir els tallers que es desenvoluparan el 12 de desembre de 9 a 14h i de 16 a 20h, i el 13 de desembre de 9 a 15h a l'Ajuntament de Bot (Plaça de la Església,1).

Pons és expert en innovació turística, gestió de destinacions, xarxes socials, travel 2.0 i mitjans socials, i ha participat com a ponent i professor en diversos esdeveniments tant a nivell nacional com internacional especialment a l'Amèrica del Sud.  

El seminari inclou temes com la innovació turística; societat i tecnologia; el nou client del segle XXI; creació de productes innovadors, diferenciats i creativitat; empreses preparades per a la promoció online; elaboració d'un Pla de Màrqueting bàsic; col·laboració i networking; eines de productivitat, promoció i comunicació; estratègia de comunicació; estratègia de contingut; els nous prescriptors del new media al now media; adaptació de la marca a la era de les xarxes socials; o com dissenyar un web.

La inscripció és gratuïta i els interessats han de confirmar l'assistència al correu electrònic: turisme.derruta@tinet.cat