Continuen a Gandesa les reunions de treball amb el sector turístic i vinícola

El 17 de novembre se celebrà la reunió de treball amb els agents de la DO Terra Alta a GandesaAquest mes de novembre el PCT de Turisme i Oci continua amb les reunions de treball amb el sector turístic i vinícola de les comarques de Tarragona per col·laborar en el desenvolupament de dos dels programes de recerca en enoturisme del Pla de Reforçament de la Competitivitat de l’Enoturisme a les comarques de Tarragona (CENOTUR). El dijous 17 de novembre se celebrà la corresponent a la DO Terra Alta a la seu del Consell Regulador d'aquesta Denominació d'Origen a Gandesa, amb l'assistència d'una desena d'agents.

El Pla CENOTUR, gestionat pel Consorci per a la Millora de la Competitivitat del Turisme i l’Oci amb el cofinançament de la segona convocatòria de l’Eix 1 del FEDER i de la Diputació de Tarragona, compta amb quatre programes de recerca. Amb els agents del sector privat i de les institucions interessades es treballa concretament en dues aplicacions tecnològiques: un sistema d’informació enoturística i un recomanador intel·ligent de recursos i activitats enoturístiques.

El dimarts 29 de novembre tindrà lloc al Parc Tecnològic del Vi-Vitec a Falset la reunió de treball amb els agents enoturístics del Priorat, de les DOQ Priorat i DO Montsant.

Més informació sobre el Pla de Reforçament de la Competitivitat de l'Enoturisme a les comarques de Tarragona (CENOTUR)