Josep Graset és guardonat amb la Medalla de Turisme de Catalunya

Josep Graset i Forasté, president de l'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada i de la Federació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de Tarragona –organisme que és partner fundador del PCT de Turisme i Oci-, ha estat guardonat amb la Medalla de Turisme de Catalunya que atorga la Generalitat a professionals, empreses i entitats del sector que han contribuït al desenvolupament turístic de Catalunya.

De les comarques tarragonines també rebrà la Medalla de Turisme Joan Albert Campos i Padrol, fundador de l'ACEN i de l'Estació Nàutica Costa Daurada, per la seva contribució a la creació de producte turístic de les estacions nàutiques. D'altra banda, s'atorgarà el Diploma Turístic de Catalunya per a empreses i institucions a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona en reconeixement a la seva tasca a favor del sector turístic i la casa de turisme rural Mas Carlons de Montblanc.

La cerimònia de lliurament, que serà presidida pel President de la Generalitat, tindrà lloc el 12 de desembre a les 19.30 h a l'auditori del Palau de la Generalitat.