L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona organitza una Jornada sobre jornades gastronòmiques

L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona (AEHT) ha organitzat per al proper dilluns 21 de novembre una Jornada sobre jornades gastronòmiques que se celebrarà de les 10 a les 14 hores a l'Escola Universitària de Turisme i Oci al Campus de la Universitat Rovira i Virgili a Vila-seca.

L’organització d’aquesta Jornada respon a una necessitat que afecta a tot el territori en el que s’ha fet evident una proliferació d’organització de Jornades Gastronòmiques sense que es disposi sempre d’una reflexió prèvia, conjunta i acurada que serveixi per facilitar uns criteris bàsics per a la
seva organització, selecció de productes, pla de màrqueting i en definitiva un full de ruta que millori el rendiment de l’esforç empresarial i públic que s’hi esmerça. La voluntat és que el consens i conclusions assolides per aquesta jornada puguin ésser validats per les diferents administracions i
organitzacions empresarials, per una aplicació efectiva dels criteris basics que han d’acompanyar a l’organització d’unes “Jornades Gastronòmiques”.

Durant el matí s'analitzarà 'què promoure?', 'com promoure?' i 'estratègies d'arrelament', és a dir, s'analitzarà com definir el producte i les fórmules de promoció més adients en aquest tipus d'esdeveniments, de forma que s'aconsegueixi implantar la 'marca' gastronòmica dins d'una zona d'influència determinada.

Consulti el programa complet de les jornades

Per a més informació i inscripcions: gerencia@aeht.es o aeht@aeht.es