Del 14 al 18 de novembre se celebra el primer Workshop de Turisme Enològic a Tarragona

La setmana del 14 al 18 de novembre se celebrarà el primer Workshop de Turisme Enològic del Màster Interuniversitari en Planificació i Gestió del Turisme Enològic organitzat conjuntament per la Universitat Rovira i Virgili i la Universidad de La Rioja, i que compta amb la col·laboració del PCT de Turisme i Oci. La participació en aquest workshop a les comarques de Tarragona és oberta, amb places limitades, per a persones no inscrites en el màster. Les incscripcions es poden fer fins el 10 de novembre al Centre de Formació Permanent de la Fundació URV (Montse Torrents 902 400 110, montse.torrents@fundacio.urv.cat).

Descarregui el PDF amb el programa complet del Workshop.

El dilluns 14 de novembre el workshop se centrarà en 'Agents i gent. Enoturisme, una xarxa de complicitats' i transcorrerà a l'entorn de Tarragona.

El dia 15 amb el tema 'Del recurs al producte. La gestió turística del turisme del vi' i el dimecres 16, 'El paisatge del vi. La construcció de l'autenticitat', tindrà lloc al Priorat.

El dijous 17 el títol del programa és 'Història, cultura, gastronomia i vi' i transcorrerà a la Conca de Barberà i el divendres 18 de novembre el workshop se celebrarà al Penedès sota el lema 'Marques i mercats. Noves oportunitats'.