El proper novembre se celebra el primer Fòrum del Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud

Els dies 9, 10 i 11 de novembre el Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud (CEICS) organitza el seu primer Fòrum, que consisteix en una trobada anual de la comunitat CEICS que aplegarà els agregats promotors i col·laboradors del campus, els socis, els aliats nacionals i internacionals i els públics estratègics del projecte.

L'objectiu principal del Fòrum és enfortir la comunitat CEICS, a la que pertany el Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci, pel que s’han organitzat activitats que permetran compartir la visió del Campus d’Excel·lència, analitzar els temes prioritaris i reforçar les cinc àrees d’especialització: Turisme, Química, Nutrició i Salut, Patrimoni i Cultura, i Enologia.

El tema estratègic d'aquesta edició serà els canvis en la formació el doctorat, aspecte que centrarà el primer dia de les jornades amb sessions de treball amb aliats del CEICS. A més, el Fòrum dedicarà dues jornades a compartir bones pràctiques, línies de recerca i promoure el treball de les cinc àrees temàtiques del CEICS. Així doncs, es tractarà de les línies estratègiques en cada subcampus i es donaran a conèixer els projectes de recerca actius actualment als centres, instituts i grups de recerca del Campus, així com els que lideren els seus aliats. Les sessions corresponents al subcampus Turisme tindran lloc a Vila-seca.

Tota la informació referent al Fòrum CEICS al web ceics.eu/forum2011