'El Paisatge dels Genis', al II Workshop Interclubs de Producte

'El Paisatge dels Genis' -que és membre del Club de Producte de Turisme Cultural- participa aquest dijous, 19 de maig, en la segona edició del Workshop Interclubs de Producte, una plataforma de negoci, networking i comercialització, que organitza l’Agència Catalana de Turisme. Aquest acte, dirigit als membres dels Clubs de Producte, té com a objectius presentar l’oferta de cada membre, així com les seves novetats, a la resta d’empreses i membres de Clubs de Producte.

A més, a través de les cites ja establertes en l'agenda de cada participant, pretén afavorir les opcions de col·laboració per a la creació de nous productes o noves línies de treball.

En el workshop, que té lloc al Palau de Congressos de Catalunya a Barcelona, hi participen els membres del Club de Turisme Actiu-Natura, Club de Turisme Cultural, Club de Turisme Gastronòmic, Club de Turisme de Golf i Club de Turisme de Salut i Benestar. L'oferta de turisme cultural 'El Paisatge dels Genis' hi serà representat per la seva Oficina Tècnica, que és gestionada pel Consorci per a la Millora de la Competitivitat del Turisme i l'Oci a les comarques de Tarragona amb cofinançament del FEDER Eix 1 a la demarcació de Tarragona.