'ZoomMercats Terres de l'Ebre' núm 5 - com són de diferents els turistes d'hotel i els de càmping

Descarregui el 'ZoomMercats Terres de l'Ebre' número 5, que analitza com són de diferents els turistes d'hotel i els turistes de càmping

El número 5 del butlletí 'ZoomMercats Terres de l'Ebre', editat pel programa Mercats del Consorci per a la Millora de la Competitivitat del Turisme i l'Oci a les comarques de Tarragona, cofinançat pel FEDER Eix 1 a la demarcació de Tarragona, analitza com són de diferents els turistes de les Terres de l'Ebre que s'allotgen en hotels dels que s'allotgen en càmpings. Els turistes que viatgen a les Terres de l’Ebre escullen allotjar-se en hotels en un 70,5% i en càmpings en un 27,0%.

Terres de l’Ebre té turistes de càmping que troben un lloc tranquil dins de la natura i turistes d’hotel que cerquen l’encant dels pobles i les visites culturals. La platja és un factor comú per ambdós tipus de turistes que també cerquen una destinació tranquil·la. Els turistes allotjats en càmpings i en hotels tenen perfils motivacionals i tipus d’estades diferents, però no es diferencien substancialment en quant a perfil demogràfic.