Sensibilització i creació de producte enoturístic, als consells comarcals del Priorat, de la Conca de Barberà, de la Terra Alta i de l'Alt Camp

16-17/02/2011 - matí i tarda

Als consells comarcals del Priorat, Conca de Barberà, Terra Alta i Alt Camp

Tenen lloc noves sessions de les jornades ‘Sensibilització i creació de producte enoturístic’, organitzades per l’Oficina Tècnica País del Vi amb el cofinançament del FEDER Eix 1 a la demarcació de Tarragona, i obertes a professionals del sector empresarial turístic i enològic. Les jornades, que se celebren en el territori de les cinc DO pròpies de les comarques de Tarragona amb la col·laboració dels consells comarcals, s’estructuren en dues sessions. La primera és una jornada de sensibilització en la que es dóna a conèixer el que envolta el món del vi i l’enoturisme, i la segona és un taller pràctic de creació de producte i d’experiències enoturístiques.
La primera sessió és impartida per Jaume Salvat, professor de la URV i membre del Grup de Recerca d’Anàlisi Territorial i Estudis Turístics del departament de Geografia de la URV. I la segona sessió, per Manel Colmenero, expert en comercialització de productes turístics.

Dia 16 de febrer
9.30 – 13 hores. Consell Comarcal del Priorat
15.30 – 19 hores. Consell Comarcal de la Conca de Barberà

Dia 17 de febrer
9.30 – 13 hores. Consell Comarcal de la Terra Alta
16.30 – 20 hores. Consell Comarcal de l’Alt Camp (Dirigida als professionals de tot el territori de la DO Tarragona)

Informació i inscripcions
Les inscripcions –que són gratuïtes- s’han de dirigir al responsable de turisme del consell comarcal corresponent.