La recerca del PCT de Turisme i Oci, a la conferència ENTER sobre eTurisme

El passat novembre es va comunicar al PCT de Turisme i Oci l’acceptació dels papers ‘Tracking: Analysis of tourist behaviour based on tracking data collected by GPS’ i ‘SigTur/E-Destination: A system for the management of complex tourist regions’, elaborats per investigadors de la URV i tècnics dels programes Tracking i SIGTur/E-destinació, a la Conferència sobre Tecnologies de la Informació i Viatges i Turisme ENTER 2011, que té lloc del 26 al 28 de gener a Àustria.

Aquest esdeveniment afavoreix la trobada d’experts internacionals en les TIC, unes tecnologies que estan canviant el món del turisme i de l’allotjament. Els aspectes en què se centrarà l’ENTER 2011 són les interaccions entre els usos i el desenvolupament de tecnologies de la informació i la comunicació, així com informació d’usuaris i proveïdors en el context dels viatges i el turisme.

Els temes que es tractaran corresponen a àrees com serveis mòbils, TIC i sostenibilitat, sistemes intel·ligents, sistemes recomanadors, web 2.0 i web 3.0, màrqueting electrònic, estratègies de distribució, TIC per al desenvolupament regional o models d’estratègies i negocis electrònics.

L’ENTER 2011, que arriba a la seva divuitena edició, l’organitza la Federació Internacional per a les Tecnologies de la Informació en els viatges i el turisme (IFITT, de l’anglès).