Potencialitats turístiques de Monistrol de Montserrat

 (Informació a partir de la notícia publicada al Diari de la Diputació de Barcelona)

El 30 de gener a la tarda ha tingut lloc, al Centre Cultural Can Gibert, la presentació pública de l'Anàlisi de les potencialitats turístiques i definició de l'estratègia de desenvolupament turístic de Monistrol de Montserrat, elaborada pel Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya per encàrrec de la Diputació de Barcelona. 

La presentació ha estat oberta per Joan Miguel i Rodríguez, alcalde de Monistrol de Montserrat, i ha comptat amb el diputat de Turisme, Miquel Sàmper.

El diputat va assegurar que «en el passat, aquest municipi ha dut a terme diferents exercicis similars, però era adient actualitzar aquesta valoració, per tal de ressituar els actius turístics de Monistrol i posar-los en valor». Monistrol de Montserrat, va continuar el diputat, «ha de trobar la forma, a través d’aquesta anàlisi, de posicionar-se turísticament al costat de Montserrat i el conjunt del Bages, formant part de “Paisatges Barcelona”, que és la marca que junt amb l’Agència Catalana de Turisme, promocionem a nivell internacional, per donar a conèixer l’oferta turística del Bages, el Moianès, l’Anoia i Osona. Monistrol serà el punt de partida per a la visita de l'entorn montserratí a partir dels seus propis actius».

La cloenda de l'acte va comptar també amb la participació del Conseller de turisme del Consell Comarcal del Bages, Josep Canals, i el regidor de turisme de Monistrol, Miquel Angel Coín.