El 26 d'abril se celebrarà el Fòrum de Turisme 'Potencialitat del turisme esportiu. Impactes dels esdeveniments' a Tarragona

El 26 d'abril tindrà lloc a Tarragona el Fòrum de Turisme 'Potencialitat del turisme esportiu. Impactes dels esdeveniments' que té com a objectiu reflexionar sobre les expectatives i tendències de futur del turisme esportiu i sobre l'impacte dels esdeveniments esportius en la consolidació de nous actius turístics. 

En el Fòrum, que se celebrarà al Palau Firal i de Congressos de Tarragona de 9 a 14 hores, es coneixeran experiències d'èxit de productes i casos d'esdeveniments esportius i turístics.

Aquest fòrum és organitzat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, el Patronat de Turisme de Tarragona i l'Ajuntament de Tarragona i el Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya, en el marc del llegat dels Jocs Mediterranis 2018, i compta amb la col·laboració de la Direcció General de Turisme i l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya. 

Les inscripcions s'obriran durant aquest mes de març.