Obertes les inscripcions per al Taller de Turisme 'Marketing Inbound per fidelitzar els teus clients. Tècniques i eines' a Costa Daurada i Terres de l'Ebre

Els dies 29 i 30 de novembre tindrà lloc el segon Taller de Turisme del Laboratori d'Innovació i Intel·ligència Turística d'aquest any 'Marketing Inbound per fidelitzar els teus clients. Tècniques i eines', organitzat pel LAB-IIT del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona amb la col·laboració de la Facultat de Turisme i Geografia i el Campus Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili. 

El taller, impartit per Jordi Navarrete, CEO de Inbound Emotion, se centrarà en donar les claus de com aplicar la metodologia de l'inbound marketing per captar, convertir, tancar i fidelitzar els clients, fent especial èmfasi en la fase de la fidelització per aconseguir convertir els clients en prescriptors de la marca. Es treballaran les estratègies d'aquest màrqueting personalitzat i no invasiu i es coneixeran eines de marketing automation com HubSpot i Wishpond. 

Els continguts que es tractaran són:

  • Inbound Marketing: El marketing per cicles
  • Les buyer personas
  • Els Cicles: Atracció (visitants)-Conversió (leads)-Tancament (clients)-Fidelització (prescriptors)
  • L’embut de vendes i el Buyer’s Journey o recorregut del comprador
  • Les eines: SEO-Blog-Continguts Premium o Lead Magnets-Xarxes Socials-Email Marketing i Workflows
  • Lead nurturing i Lead scoring
  • Workflows de fidelització
  • Eines tot en un pel marketing automation: HubSpot i Wishpond
  • Inbound Webs o Growth-Driven Design, el nou paradigma de l’optimització web
  • Taller: Crea el teu primer buyer persona

La formació té una durada de tres hores i se'n celebraran dues sessions, una a Costa Daurada i una a Terres de l'Ebre. La sessió a Costa Daurada tindrà lloc a la Facultat de Turisme i Geografia de la URV a Vila-seca el dia 29 de novembre de 10 a 13 hores; i la de Terres de l'Ebre, al Campus Terres de l'Ebre de la URV a Tortosa el dia 30 de novembre de 10 a 13 hores. 

Tots els detalls del taller i les dues sessions que se celebraran els dies 29 de novembre a Costa Daurada i 30 de novembre a Terres de l'Ebre en aquest cartell

En tractar-se d'un taller amb una part pràctica, les places són limitades i s'atorgaran per ordre d'arribada. Podeu fer la vostra inscripció a inscripcions@pct-turisme.cat o a través del formulari del PCT de Turisme i Oci indicant a quina de les sessions voleu participar.