Jornades tècniques 'El turisme esportiu a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre. Reptes i oportunitats', el 3 de novembre a Tarragona

El proper dijous 3 de novembre tindran lloc les jornades tècniques 'El turisme esportiu a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre. Reptes i oportunitats' organitzades per l'Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, i amb la col·laboració de la Fundació Tarragona 2017 i  el suport del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya.  

Jornada tècnica 'El turisme esportiu a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre. Reptes i Oportunitats'En el transcurs de la jornada es mostraran els projectes d'estructuració de producte esportiu que s'estan desenvolupant tant des de l'Agència Catalana de Turisme com des del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. S'exposarà també el projecte dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 i la vinculació del territori en aquest esdeveniment singular.

A més, amb la voluntat de mostrar el dinamisme del turisme esportiu a Costa Daurada i Terres de l'Ebre, es presentaran en una taula rodona diferents experiències reeixides de vertebració del producte al territori com és el cas del Centre de Tecnificació Esportiva d'Amposta, el Complex Esportiu Futbol Salou, els esdeveniments esportius d'Altafulla, una de les seus dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, i l'agència receptiva Mediterrania Cycling Tours. 

Aquesta jornada vol afavorir la creació d'una Xarxa de Turisme Esportiu al territori, tot generant un espai de debat i col·laboració entre els diferents agents del turisme i de l'esport. Per això, l'acte final de la Jornada serà la presentació del projecte de la Xarxa i de les accions previstes pels propers mesos.

Programa complet

Les inscripcions es poden realitzar escrivint a jmiravet@tarragona.cat o en aquest formulari on-line

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals