Cinc càmpings de la Costa Daurada reben la certificació Superplatz de l'Adac

El real automòbil club alemany (ADAC) anuncia anualment quins són els millors càmpings europeus, a partir d'una certificació pròpia coneguda amb el nom de Superplatz (categoria excel·lent). L'atorgament d'aquest certificat, reconegut a nivell europeu pels principals operadors turístics té un valor especial, ja que són els mateixos membres de l’entitat els que decideixen quins són els millors càmpings d'Alemanya, Àustria, Eslovènia, Itàlia, Dinamarca i Espanya. El fet que aquesta entitat agrupi uns 16,8 milions de campistes alemanys encara aporta més valor i representativitat a la marca.

Aquest any 2010, l'ADAC ha atorgat aquesta certificació a nou càmpings de l'Estat. D’aquests vuit són catalans i cinc d’ells es troben a la Costa Daurada. Es tracta de Cambrils Resort, Montroig Camping Resort, Càmping Sangulí de Salou, Càmping Temple del Sol de l'Hospitalet de l'Infant i Càmping Playa de Barà.

L'alemany és un dels mercats europeus tradicionals de la Costa Daurada. Juntament amb els francesos i holandesos són els mercats emissors que fan un major ús dels càmpings de la destinació.