L'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda estrena web corporatiu

L'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, amb seu al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya, estrena un lloc web corporatiu a l'adreça www.costadoradahoteles.org amb la intenció de mantenir als seus associats informats en matèria de normativa, col·laboracions, documentació, projectes i notícies del sector turístic. 

Imatge de la portada del nou web corporatiu de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-la PinedaEls continguts del web tenen un disseny senzill, ràpid i pràctic per a una fàcil consulta de les sis seccions en les quals s'estructura. 'Coneix la nostra entitat' agrupa els continguts referents a l'associació, Organigrama, Beneficis, Organismes amb representació, Història, Requisits per associar-se, Membres que la integren, Formulari per associar-se, Xifres i Memòria Anual.'Assessora, defensa interessos i redueix costos' és un apartat d'accés restringit per als associats on trobar informació sobre normatives, subvencions, serveis o el butlletí 'Hotelnews'. A 'Sempre al dia' s'inclou la revista Daurada Magazine, un recull de notícies de premsa i videos.

D'altra banda, 'Orienta i ofereix oportunitat laboral' permet als associats insertar ofertes de treball per a les seves empreses i fer-les visibles per a les persones que busquen feina. I l'apartat 'Millora contínua' es destina als serveis de formació amb l'oferta formativa i de formació a mida de l'associació.

Finalment, amb 'Investiga i desenvolupa' i en col·laboració de l'Observatori del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci s'ofereixen les principals dades públiques de conjuntura de l'activitat turística a la destinació.

D'altra banda es manté el blog de l'Associació amb notícies i informacions d'actualitat de la destinació Costa Daurada.