El Taller de Turisme 'Storydoing i l'activació dels nostres públics i canals de comunicació' tindrà lloc a Costa Daurada i a Terres de l'Ebre

11 10 2018

/ El storytelling és un concepte de moda però una bona idea i estratègia requereixen d’una activació a l’alçada per aconseguir l’èxit. En aquest taller es treballarà de forma pràctica, com podem activar estratègies gràcies a la filosofia “storydoing” per connectar amb els nostres públics d’una forma rellevant, integrada i eficaç en el temps.

En el Taller de Turisme 'Storydoing i l'activació dels nostres públics i canals de comunicació' coneixerem de la mà de l'expert David Pueyo, director de Taula Estratègica i Projectes Transmèdia de Arena Media, el procés per dur a terme una estratègia de storydoing i les eines i tècniques a l'abast de les empreses i destinacions turístiques. 

El #Tatu2018 tindrà lloc el dia 30 d'octubre en una sessió a Costa Daurada al matí, que se celebrarà a la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili a Vila-seca, i una sessió a Terres de l'Ebre a la tarda, al Campus Terres de l'Ebre de la URV. 

Es tracta d'uns tallers pràctics amb les places limitades i per tant és imprescindible incripció prèvia a inscripcions@pct-turisme.cat o al formulari de contacte del PCT indicant a quina sessió es vol participar. 

 

PCT - Parc Científic i Tecnològic Turisme i Oci

PCT - Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya
C/ Joanot Martorell, 15; 43480 Vila-seca (Tarragona)
T +34 977 394 871
F +34 977 395 502
info@pct-turisme.cat

Generalitat de Catalunya - Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament Regional