El programa Enginy: especialització en parcs temàtics s'iniciarà el juliol i està oberta la selecció de participants fins el 20 de juny

14 06 2018

El programa “Enginy: especialització en parcs temàtics” que ofereix la Diputació de Tarragona amb la participació d’Autoocupació i el Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya i la col·laboració de PortAventuraWorld té l’objectiu d’estimular la creació d’empreses en el sector dels serveis d’oci en parcs temàtics.

/El programa busca a 12 persones interessades a emprendre un projecte empresarial en el sector dels parcs temàtics i del turisme en genera del juliol a desembre de 2018.

Les persones participants rebran 150 hores de formació i 70 hores en tutories especialitzades per donar resposta a les oportunitats actuals dels parcs temàtics i afavorir la generació de noves idees i oportunitats de negoci.

Es valorarà formació en Turisme, Administració i Direcció d’Empreses i/o Enginyeria. També valorarà l’experiència emprenedora.

Les persones interessades a participar en el projecte Enginy hauran d’emplenar aquest document de sol·licitud i enviar-lo al correu electrònic ocupacioiemprenedoria@dipta.cat signat i adjuntant una fotocòpia del DNI abans del 20 de juny del 2018. Està previst que les entrevistes amb els candidats tinguin lloc del 21 al 28 de juny i que la notificació als seleccionats sigui el dia 29 de juny. 

PCT - Parc Científic i Tecnològic Turisme i Oci

PCT - Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya
C/ Joanot Martorell, 15; 43480 Vila-seca (Tarragona)
T +34 977 394 871
F +34 977 395 502
info@pct-turisme.cat

Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament Regional