El dia 24 té lloc l'acte inaugural oficial del Màster en Gestió de Destinacions Turístiques de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV

18 01 2018

/El proper dimecres 24 de gener, tindrà lloc a l'Aula Magna de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV a Vila-seca l'acte inaugural del nou Màster en Gestió de Destinacions Turístiques (1a edició) de la Universitat Rovira i Virgili, del que el Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci és institució col·laboradora. 

L'acte s'iniciarà a les 12.30 hores amb la benvinguda de la Degana de la Facultat de Turisme i Geografia URV, prof. Marta Nel.lo. A continuació tindrà lloc la introducció i informació pràctica a càrrec del Coordinador del Màster, prof. Antonio Russo, seguit d'un torn de presentacions dels professors i estudiants del Màster en Gestió de Destinacions Turístiques.

L'acte comptarà amb la taula rodona: ‘El futur del turisme de creuers a Tarragona’, amb la participació d’Alba Colet, del Port de Tarragona, i Ángel Arenas, gerent del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona.

L'esdeveniment serà en anglès, una de les llengües del màster. 

PCT - Parc Científic i Tecnològic Turisme i Oci

PCT - Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya
C/ Joanot Martorell, 15; 43480 Vila-seca (Tarragona)
T +34 977 394 871
F +34 977 395 502
info@pct-turisme.cat

Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament Regional