El proper dia 21 tindrà lloc la celebració del 2on Workshop de Turisme Esportiu de les comarques de Tarragona a la ciutat de Tarragona

13 11 2017

Arran del previst en el Pla Estratègic del Llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, l’Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, i amb el suport tècnic del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci, continua amb les tasques de vertebració i consolidació de la Xarxa de Turisme Esportiu de la demarcació de Tarragona iniciades l’any anterior.

En aquest marc, el proper 21 novembre tindrà lloc el segon workshop de turisme esportiu de les comarques de Tarragona amb el títol "els equipaments esportius a la cadena de valor del turisme".

Tal i com estava previst en el primer workshop celebrat el 13 de desembre de 2016, a banda dels equipaments esportius, es dirigirà també a empreses d’activitats i d'esdeveniments esportius i allotjaments i agències de viatge especialitzats o amb vocació d'especialització en turisme esportiu. El wokshop està concebut com una acció encaminada a afavorir vincles de col·laboració entre els membres d'aquesta Xarxa.

Programa, més informació i inscripcions
 

PCT - Parc Científic i Tecnològic Turisme i Oci

PCT - Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya
C/ Joanot Martorell, 15; 43480 Vila-seca (Tarragona)
T +34 977 394 871
F +34 977 395 502
info@pct-turisme.cat

Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament Regional