El 30 de novembre se celebrarà el Fòrum de Turisme 'Tendències en turisme arqueològic. Emocionar amb el patrimoni'

19 07 2017

/El 30 de novembre Tarragona celebrarà, al Centre Tarraconense El Seminari, el Fòrum de Turisme 'Tendències en turisme arqueològic. Emocionar amb el patrimoni' organitzat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, el Patronat de Turisme de Tarragona i el Laboratori d'Innovació i Intel·ligència Turística del PCT de Turisme i Oci de Catalunya, amb la col·laboració del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona i Turisme de la Generalitat de Catalunya, en el marc dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

Aquest esdeveniment, dirigit a professionals, empreses i administracions dels àmbits de l'arqueologia, el turisme i la cultura, inclourà conferències, taules rodones i un dinar networking, en el que s'analitzaran:

  • Propostes d’èxit en la valorització turística dels actius del patrimoni
  • Noves fórmules en gestió turística sostenible del patrimoni arqueològic
  • Divulgació històrica a través d’experiències singulars
  • Expectatives de futur

Les inscripcions s'obriran a partir del mes d'octubre. 

A finals del mes de novembre l’Ajuntament de Tarragona commemora anualment la inscripció del conjunt arqueològic de Tarraco a la llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO amb un seguit d’actes de caire cultural en relació al Patrimoni Històric, entre els que hi haurà aquest Fòrum de Turisme. De fet, la data de celebració, 30 de novembre, és el dia del Patrimoni Mundial a Tarragona.

PCT - Parc Científic i Tecnològic Turisme i Oci

PCT - Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya
C/ Joanot Martorell, 15; 43480 Vila-seca (Tarragona)
T +34 977 394 871
F +34 977 395 502
info@pct-turisme.cat

Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament Regional