Signat un nou conveni de col·laboració entre la DO Tarragona i Repsol per analitzar la imatge i percepció d'aquesta denominació d'origen

31 05 2017

El Consell Regulador de la DO Tarragona i l’empresa Repsol han signat aquest matí un conveni de col·laboració en un acte celebrat al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT). La signatura ha anat a càrrec de Josep Lluis Grogués, president de la DO Tarragona, i Josep Bertran, responsable de Comunicació i Relaciones Externes de Repsol a Tarragona. Ha acompanyat als signats Jaume Salvat, professor de la Universitat Rovira i Virgili i investigador del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya. 

De l’acord, en destaca el patrocini d’un “informe per a la millora de la imatge i la percepció de la DO Tarragona”, dirigit pel professor Jaume Salvat, responsable de l’àrea de producte i especialitzat en l’àmbit de l’enoturisme del Parc. Els resultats obtinguts seran de gran utilitat per tal d’establir estratègies i accions concretes per millorar la imatge i la percepció de la DO Tarragona entre els ciutadans del territori.

Jaume Salvat, en la seva intervenció que s’ha fet davant d’unes àmfores romanes que fa més de 2.000 anys ja exportaven el vi elaborat a Tarragona per tot el Mediterrani per tal de refermar la història mil·lenària dels vins de Tarragona, ha parlat de la gran oportunitat dels vins de la DO Tarragona per arribar a nous públics. “A la gent li agrada descobrir nous vins i nous territoris i la DO Tarragona és encara avui una gran desconeguda i per això té moltes possibilitats’, ha explicat Salvat.

Per la seva part, Josep Lluís Grogués s’ha mostrat agraït amb el suport de Repsol per ajudar a difondre els vins de la DO Tarragona i les activitats que es fan any rere any coincidint amb la Fira del Vi de la DO Tarragona que tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 de juny a la Rambla Nova.

Aquest conveni emmarca el suport de la companyia, per quart any, a la “XIX Fira del Vi DO Tarragona 2017”, i al concurs de vins embotellats que enguany celebra la seva 23a edició. L’acord també contempla el recolzament a la difusió de la Fira mitjançant la Guía Repsol, tal i com ha recalcat Josep Bertran en l’acte que s’ha realitzat al MNAT.

PCT - Parc Científic i Tecnològic Turisme i Oci

PCT - Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya
C/ Joanot Martorell, 15; 43480 Vila-seca (Tarragona)
T +34 977 394 871
F +34 977 395 502
info@pct-turisme.cat

Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament Regional