Obertes les inscripcions per al Taller de Turisme 'El posicionament estratègic, la clau d'èxit de la marca' pel 7 de juny a Costa Daurada i Terres de l'Ebre

25 05 2017

/El proper 7 de juny tindrà lloc una nova cita dins els Tallers de Turisme del LAB-IIT organitzats pel Laboratori d'Innovació i Intel·ligència Turística del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que se celebrarà al matí a Costa Daurada i a la tarda a Terres de l'Ebre.

Es tracta del #Tatu2017 'El posicionament estratègic, la clau d'èxit de la marca'que serà impartit per Pedro Torrabadella, expert en branding, màrqueting i comunicació i CEO de CREABARCELONA Marketing & Comunication Agency. 

Definir i seguir una estratègia de posicionament és clau per aconseguir una marca turística rellevant per a l’audiència i diferenciada de la competència, i en això se centra aquest taller en el que els assistents participaran en la definició del posicionament estratègic d’una marca abordant totes les fases del procés de forma activa i pràctica.

La sessió de Costa Daurada tindrà lloc a Vila-seca de 10 a 13 hores a la Facultat de Turisme i Geografia de la URV i la sessió a Terres de l'Ebre se celebrarà a Tortosa de 16 a 19 hores al Campus Terres de l'Ebre de la URV. 

ÍNDEX DE CONTINGUTS

  • El Branding, la Marca i la Identitat
  • La Reputació de Marca
  • Entendre el Posicionament Estratègic
  • Creem una Marca i trobem el seu posicionament estratègic

         -Anàlisi de l’entorn competitiu
         -Definim el projecte
          -Plataforma de Marca. Insight, creences i atributs
          -Diferenciació i rellevància

Les places són limitades, per ordre d'inscripció que podeu realitzar en el formulari del nostre web o a través del correu inscripcions@pct-turisme.cat

El passat 27 d'abril, el LAB-IIT i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona van celebrar una jornada sobre la temàtica 'El rebranding és la qüestió? Nous reptes per a les marques turístiques' de la que podeu veure els vídeos en aquest enllaç

Aquesta acció s'inclou per part dels organitzadors en els actes de celebració i difusió de 2017 com a Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament de l'OMT i les Nacions Unides. 

PCT - Parc Científic i Tecnològic Turisme i Oci

PCT - Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya
C/ Joanot Martorell, 15; 43480 Vila-seca (Tarragona)
T +34 977 394 871
F +34 977 395 502
info@pct-turisme.cat

Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament Regional