Hem actualitzat la nostra Política de Privacitat de Dades (RGPD 25 de maig de 2018)

25 05 2018

Us informem que recentment hem actualitzat la nostra Política de Privacitat per tal de donar compliment als nous requisits previstos pel Reglament General de Protecció de Dades (“RGPD”), aplicable a partir del proper 25 de maig de 2018.

Les dades de la nostra base de dades les seguirem tractant per a la mateixa finalitat que és mantenir-vos informats de les nostres novetats i transferència de coneixement a través dels nostres butlletins, documents i esdeveniments que organitzem.

Us recordem a continuació la nostra política de privacitat de dades per al vostre coneixement:

• Responsable:
Fundació del Parc Científic i Tecnològic de turisme i Oci de Catalunya
G43575562
C/ Joanot Martorell, 15, Vila-seca, 43480
info@pct-turisme.cat

• Finalitat del tractament de les seves dades personals: Enviament dels butlletins del PCT, de documents sobre el sector turístic elaborats pel PCT i informació de les jornades i esdeveniments organitzats i coorganitzats pel PCT de Turisme i Oci.

• Legitimació: El tractament de les dades queda legitimat pel consentiment de l’interessat que atorga a través d’aquest document.

• Destinataris: No se cediran les dades a tercers, tret d’obligació legal.

• Drets: Vostè podrà accedir, rectificar i suprimir sobre dades, així com exercitar el dret a la limitació del tractament i la portabilitat de les dades al domicili del responsable: “Fundació del Parc Científic i Tecnològic de turisme i Oci de Catalunya” mitjançant correu postal a l'adreça de C/ Joanot Martorell, 15, 43480 Vila-seca, (Tarragona), acompanyant una còpia del seu DNI.

• Conservació: El període de conservació de les dades serà el necessari per a la realització del servei.

La Fundació del Parc Científic i Tecnològic de turisme i Oci de Catalunya l'informa que compleix amb tots els requisits establerts per la normativa de protecció de dades i amb totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal.

Així mateix, en cas d'incompliment per part del responsable en el tractament de les seves dades personals, vostè té dret a interposar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

 

Si encara no rebeu les nostres informacions i voleu rebre-les, podeu donar-vos d'alta en aquest enllaç

PCT - Parc Científic i Tecnològic Turisme i Oci

PCT - Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya
C/ Joanot Martorell, 15; 43480 Vila-seca (Tarragona)
T +34 977 394 871
F +34 977 395 502
info@pct-turisme.cat

Generalitat de Catalunya - Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament Regional