'Smart Data y Open Data' - ebook

01 02 2017

/En el marc de FiturtechY, al fòrum #techYdestino, Álvaro Carrillo de Albornoz, director de la Plataforma Tecnológica del Turismo - Thinktur, va presentar l'ebook "Smart Data y Open Data" el 18 de gener.

L'elaboració d'aquest ebook va partir del desenvolupament d'una de les deu tendències tecnològiques en turisme per a 2016, indicades en l'ebook realitzat l'any passat pel grup de treball dels Centres Tecnològics en Turisme, promogut per Invattur i Thinktur, amb l'objectiu de posar en valor la tasca realitzada per aquests centres. En l'extensió del document, els cnetres tecnològics implicats han analitzat en detall les característiques del Big Data i l'Open Data, aportant casos d'èxit que mostren l'ús i utilitat d'aquesta tecnologia al sector. 

En la creació de l'ebook han participat, a més del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya: AndalucíaLab, FIT Canarias, Invattur, Instituto de Turismo de la Región de Murcia, Instituto Tecnológico Hotelero (ITH), Tecnalia, Turistec i Vicomtech-IK4.

Descarregar l'ebook al web de ITH

Notícia publicada a Hosteltur sobre l'ebook

PCT - Parc Científic i Tecnològic Turisme i Oci

PCT - Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya
C/ Joanot Martorell, 15; 43480 Vila-seca (Tarragona)
T +34 977 394 871
F +34 977 395 502
info@pct-turisme.cat

Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament Regional