El Big Data Congress se centrarà en com extreure valor de les dades en la nova edició que tindrà lloc els propers 24 i 25 d'octubre

17 10 2018

Els propers 24 i 25 d’octubre tindrà lloc el Big Data Congress a l’Auditori AXA de Barcelona, un congrés organitzat pel Big Data CoE Barcelona, una organització referent per les empreses en la valorització de dades.

/El Big Data Congress comptarà amb la participació d’empreses tractores en Big Data i Anàlisi de dades que exposaran com milloren l'eficàcia de les seves decisions, gràcies a la capacitat d'entendre què volen els seus clients i com optimitzen els seus processos, amb resultats directament vinculats a la productivitat.

El congrés serà, per quart any consecutiu, el punt de trobada entre professionals, proveïdors i empreses que volen o estan realitzant projectes en l’àmbit Big Data & Data Analytics, extraient valor de les dades. El primer dia del congrés s'analitzaran qüestions com: les aplicacions d'èxit, la gestió del canvi a les organitzacions per a convertir-se en líders en l’era de les dades, o aspectes a debatre com la privacitat i la ètica.

El segon dia, experts amb un perfil més tècnic, explicaran en detall els reptes que han superat per portar solucions big data al pla productiu i al mercat.

Les inscripcions per participar-hi es poden realitzar en aquest enllaç.

 

PCT - Parc Científic i Tecnològic Turisme i Oci

PCT - Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya
C/ Joanot Martorell, 15; 43480 Vila-seca (Tarragona)
T +34 977 394 871
F +34 977 395 502
info@pct-turisme.cat

Generalitat de Catalunya - Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament Regional