El FamilyArt Experience es consolida com a oferta de viatge per gaudir de l'art en família a Costa Daurada i Terres de l'Ebre

15 10 2018

21Un total de 21 famílies han participat aquest pont, del 12 al 14 d'octubre, a la segona edició del FamilyArt Experience, una proposta de la Ruta del Paisatge dels Genis per a famílies amb inquietuds artístiques que han despertat el seu geni creatiu de la mà d’Antoni Gaudí, Joan Miró, Pau Casals i Pablo Picasso a Costa Daurada i Terres de l'Ebre.

ElOrganitzada pel Paisatge dels Genis, amb els municipis de Reus, Mont-roig del Camp, el Vendrell i Horta de Sant Joan i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, i comercialitzada per l'agència Expeerio Viatges, 32 nens i 37 adults hi han pres part, exhaurint-se totes les places disponibles per aquesta segona edició. Les famílies, amb nens entre els 4 i els 11 anys, procedien de diferents ciutats i municipis de les demarcacions de Barcelona i Tarragona.

ElDurant l'esdeveniment, s’han creat obres artístiques en tallers especialitzats i s’han descobert els indrets que van inspirar aquests quatre genis universals, observant els paisatges amb els seus ulls. Les famílies han viscut l’excursió dinamitzada i taller de pintura cubista “Jugant a ser Picasso” a Horta de Sant Joan; la visita al Mas Miró i el “Taller d’escultura mironià” a Mont-roig; la visita experiencial amb taller de trencadís “Observem, escoltem i toquem en família al Gaudí Centre” a Reus; i la visita dinamitzada amb taller de violoncel “Sigues músic per un dia” al Museu Pau Casals del Vendrell. Els participants s’han allotjat a Els Prats Village, beach & càmping park.

ElArt, natura, cultura i paisatges han estat els elements d’un viatge d’oci per famílies en el que grans i petits han gaudit d’allò més, i del que se celebraran noves edicions donada la satisfacció manifestada pels participants.

Dirigit també al públic familiar, el Paisatge dels Genis treballa ja per a la celebració en els propers mesos, del nou esdeveniment genial “caps de setmana artístics en família”.

PCT - Parc Científic i Tecnològic Turisme i Oci

PCT - Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya
C/ Joanot Martorell, 15; 43480 Vila-seca (Tarragona)
T +34 977 394 871
F +34 977 395 502
info@pct-turisme.cat

Generalitat de Catalunya - Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament Regional